Nämä pähkinävoimuffinit vievät äkkimakeasta pitävän kielen mennessään. Ohje on otettu suoraan Glorian ruoka & viini -lehdestä. Alkuperäiseen reseptiin oli käytetty Nutellaa, mutta korvasin sen tekemällä tahnan American Chunky -pähkinävoista sekä Betty Crockerin suklaakuorrutteesta.
12 muffinia
200g huoneenlämpöistä voita
2dl sokeria
3 kananmunaa
3dl vehnäjauhoja
n. 1dl Nutellaa
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen samalla vatkaten.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
- Yhdistä jauhot voi-sokerivaahtoon käsin haarukkavatkaimella sekoittaen.
- Asettele 12 paperivuokaa muffinipellin koloihin ja lusikoi taikina vuokiin.
- Laita jokaiseen vuokaan noin 1tl Nutellaa. Vetele taikinaan hammastikulla kuvioita siten, että tahna raidoittuu muffinitaikinan kanssa.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 min., tai kunnes muffinit ovat kypsiä, mutta vielä mehevän kosteita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti